Verhoog je invloed

Meer invloed, meer nieuwe klanten

Wij kunnen samen met jou de invloed van je website, en de positie in Google die daaraan gekoppeld is, met de juiste analyse en strategie vergroten. Wordt maatgevend binnen jouw branche en trek meer bezoekers, en dus meer klanten naar je toe. Ook marketingtechnisch kunnen we samen de juiste snaar te raken en kunnen we meer online-aandacht voor je bedrijf creëren. Maar er zijn ook aan de marketing die je al doet punten van aandacht die dit kunnen beïnvloeden. Wij adviseren je hier graag in en ondersteunen om de website zo goed mogelijk in de schijnwerper te zetten.

Ook hier geldt: Google centraal. Stellen van de juiste doelen. Specialistische aanpak. Dat leidt immers tot meer nieuwe klanten en meer omzet.

Hoe gaat wij hier in de praktijk precies mee om?

  • We bepalen de mate van autoriteit van jouw concurrenten die nu al bovenaan in Google staan.
  • Daarna kijken we welke websites er naar jouw website linken en vergelijken jouw autoriteit met die van de concurrentie.
  • Dan maken we een plan: hoe gaan wij ervoor zorgen dat jij de aandacht/links krijgt die jouw website verdient? Waar krijgt jouw concurrent aandacht en waar liggen de mogelijkheden voor jou? En wat zijn andere manieren om gelinkt te worden?
  • Samen met jou zorgen we dat het aantal websites met een link naar jouw website toeneemt, zodat Google weet dat jij belangrijk bent. Een specialist in jouw vakgebied.

Ook links vanuit sociale media, nieuwsmedia, je partners of links door steengoede content kunnen hiertoe bijdragen.