Verbeter je website

Eén doel: groei door nieuwe klanten
en meer omzet.

Wij zijn net als Google opgericht in 1998 en al ruim 20 jaar actief. Wij weten dus hoe Google selecteert, hebben ervaring in prioriteren en willen voor je bezoekers en Google een slimme en doeltreffende website. Wij hebben daarbij uiteindelijk één doel: nieuwe klanten en meer omzet voor jouw website. Met een bijna obsessieve focus richten we samen met jou de website in met dát waar jouw doelgroep naar zoekt. Jouw site spreekt daarmee de taal van jouw doelgroep. Met een juiste structuur, inhoud en opbouw herkent jouw doelgroep zich in de teksten op de website. Zo krijg je wat je verdient: meer nieuwe klanten, meer groei, meer omzet.

Kern is: Google centraal. Stellen van de juiste doelen. Specialistische aanpak. Dat leidt tot meer nieuwe klanten en meer omzet. Om die juiste snaar te raken bij jouw doelgroep werken we expliciet aan de volgende aandachtspunten:

  • De structuur en inhoud van je website.
  • De techniek en server.
  • De toegevoegde waarde van je website.

Jouw webbouwer is belangrijk en betrekken we bij de campagne. Samen werken wij zo aan de juiste website. Onze zelf ontwikkelde software controleert op dagelijkse basis of jouw website nog aansluit op onze campagne. Wij stellen snel bij indien nodig.