Google Bedrijfsprofiel

Laat je bedrijf stralen voor meer klanten

Stel, jij verkoopt via jouw online webshop handgemaakte titanium racefietsen, een superniche, een luxeproduct waar klanten heel doelgericht naar zoeken. De kans is groot dat jij gevonden wordt omdat jij met jouw bedrijf zichtbaar bent op Google Maps. Deze vermelding is goud waard want klanten weten jou zo nog makkelijker te vinden. Maar ook hier kan jij je onderscheiden van de rest. Wij kunnen jouw bedrijfsprofiel er écht tussenuit laten springen.

Denk aan het inzetten van opvallend beeldmateriaal. Of het integreren van de mogelijkheid om direct online met jouw potentiele klanten te kunnen communiceren. Jouw klant typt een vraag in en jij kan er adequaat en servicegericht gelijk op reageren. Ook reviews spelen in Google Mijn Bedrijf een belangrijke rol waar wij jouw bedrijf in kunnen ondersteunen. Wij kunnen een link genereren die bezoekers de mogelijkheid geeft om direct een review te kunnen achterlaten.

Door middel van posts kunnen wij vacatures, nieuws, evenementen, producten en aanbiedingen toevoegen aan jouw vermelding.

Wil jij het geheim van Google voor je laten werken?

Het resultaat is alles behalve geheimzinnig: meer bezoekers en klanten! Vul het formulier in, of bel ons: 085 760 33 33. 

Verzenden

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op.

Klanten vertellen
8,7
10 0
31 Beoordelingen

Bel mij terug

Bel mij terug!

Bedankt voor je reactie. We nemen spoedig contact met je op.