Google Afbeeldingen

Trigger je doelgroep door optimalisatie van beeldmateriaal

Mensen die zoeken naar fysieke producten, zoeken steeds vaker via Google Afbeeldingen.Ook hier geldt: val je voldoende op en leidt dit tot conversiekansen? Ofwel: haal je genoeg resultaat uit je websitebezoeker?

Zeker als jouw producten een visueel karakter hebben dan ligt de nadruk op de uiterlijke kenmerken van dit product. Denk bijvoorbeeld aan: ‘rode racefiets’. Voor de meeste fysieke producten geldt dat een groot deel van de doelgroep veel waarde hecht aan het uiterlijk van het product. Het visuele aspect is dan belangrijker dan de tekstuele omschrijving van het product. Zeker als het om unieke (luxe of niche)producten gaat.

Ook kan visueel zoeken handig zijn als iemand de juiste term voor een product niet kent, maar wel weet hoe het eruit ziet. Met onze specifieke kennis op het gebied van image-SEO zorgen wij voor opvallende en strategisch goed onderbouwde afbeeldingen. Denk aan de juiste compressie van afbeeldingen, een beschrijvende alt-tekst met relevante woorden en een goede URL-structuur voor je afbeeldingen.

Wil jij het geheim van Google voor je laten werken?

Het resultaat is alles behalve geheimzinnig: meer bezoekers en klanten! Vul het formulier in, of bel ons: 085 760 33 33. 

Verzenden

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op.

Klanten vertellen
8,7
10 0
31 Beoordelingen

Bel mij terug

Bel mij terug!

Bedankt voor je reactie. We nemen spoedig contact met je op.