Topresultaten

EeStairs: Internationaal 'over de top'

EeStairs is ontwerper van exclusieve trappen voor de crème de la crème op onze aardbol. Al meer dan 10 jaar doen we zoekmachine optimalisatie met meer dan 100 zoektermen in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De domeinen die we optimaliseren zijn eestairs.nl, eestairs.com, eestairs.co.uk, eestairs.be, eestairs.fr, eestairs.it, eestairs.ru en eestairs.ch.

Cornelis van Vlastuin, creatief directeur bij EeStairs, steekt dan ook niet onder stoelen of banken dat de samenwerking met Heinosoft een belangrijke succesfactor is van zijn bedrijf: 

"We zijn dankzij robuuste SEO-bestedingen altijd goed zichtbaar geweest op internet. Ons eerste doel was: gevonden worden, naamsbekendheid krijgen. Nu zijn we onze boodschap aan het finetunen."

Citaat: Barneveldse Krant
Foto: Pauw Media

Thuiszorg bovenaan in Google met 14 zoektermen

"Zoekmachine marketing stond een jaar geleden bij Aafje nog echt in de kinderschoenen. Met de hulp van Heinosoft hebben we flinke stappen gemaakt. Naast kennis en expertise heeft Heinosoft ons tijdens een inspirerende workshop ook voorzien van knowhow en een beter begrip van zoekmachine marketing."

Clinton End, Manager Marketing & Communicatie bij Aafje

Zoekterm 'scootmobiel' na 6 maanden in de top 3

Onze klant met de website scootmobielaanbod.nl, wil nadat we een zoekmachine actieplan hebben uitgevoerd graag bovenaan in Google op 'scootmobiel' en 15 gerelateerde zoektermen. De zoekterm 'scootmobiel' alleen al wordt 18.100 keer per maand gebruikt, dus een eerste positie levert deze klant al snel vier- tot vijfduizend bezoekers op. 

Op naar de top

De website was nieuw, dus dat is een fijn uitgangspunt aangezien we het hele traject daardoor tot in de puntjes kunnen regisseren. Mei 2014 is de website gelanceerd. September 2014 klommen we van een positie >100 naar positie 41, oktober was dat positie 17 en vanaf november 2014 stonden we in de top 10. De maanden erna is het verder geklommen en sinds januari 2015 staat scootmobielaanbod.nl stabiel in de top 3.

Het resultaat

De website staat in de top 3 op 'scootmobiel', 'scootmobielen', 'tweedehands scootmobiel', 'gebruikte scootmobiel' en 13 vergelijkbare zoektermen. In totaal levert onze campagne per maand inmiddels meer dan 8.000 bezoekers op via de niet-gesponsorde resultaten van Google.

Zoekterm 'Hochzeitsvideo' op 1 in Duitsland

Als je in Duitsland woont en gaat trouwen is de kans groot dat je ze al kent: 1 mooiste dag van je leven, 1 video ter herinnering en dat dankzij positie 1 in Google. 

'A moment of Love' wilde graag uitbreiden naar Duitsland, en met succes. Na vier maanden behaalden we een toppositie voor de zoekterm 'hochzeitsvideo'.

178 zoektermen over Noorwegen in de top 10

Norske is sinds 1953 dé Noorwegen vakantie reizen specialist en exclusief vertegenwoordiger van Hurtigruten, de bootreis langs de Noorse fjorden.

Van de 178 zoektermen in de top 10 in google.nl staan er 86 op positie 1 t/m 3. Bijvoorbeeld veelgezochte zoektermen als 'vakantie noorwegen' en 'noorwegen reizen'.

Zoekterm 'incassobureau' landelijk in de top

Voor no-cure-no-pay incasso en innovatieve online tools kun je terecht bij CIB Incasso.

Waar en wanneer je maar zoekt naar een incassobureau, de website cibincasso.nl staat hoog in Google. De campagne bestaat inmiddels uit in totaal 69 zoektermen zoals 'incasso'.

Inmiddels is ook het hele zakelijk netwerk van CIB ook klant van Heinosoft. Erg leuk!

Volg ons

Bel mij terug

Bel mij terug!

Bedankt voor je reactie. We nemen spoedig contact met je op.