Topresultaten

Thuiszorg bovenaan in Google met 14 zoektermen

"Zoekmachine marketing stond een jaar geleden bij Aafje nog echt in de kinderschoenen. Met de hulp van Heinosoft hebben we flinke stappen gemaakt. Naast kennis en expertise heeft Heinosoft ons tijdens een inspirerende workshop ook voorzien van knowhow en een beter begrip van zoekmachine marketing."

Clinton End, Manager Marketing & Communicatie bij Aafje

EeStairs: Internationaal 'over de top'

EeStairs is ontwerper van exclusieve trappen voor de crème de la crème op onze aardbol. Al meer dan 10 jaar doen we zoekmachine optimalisatie met meer dan 100 zoektermen in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De domeinen die we optimaliseren zijn eestairs.nl, eestairs.com, eestairs.co.uk, eestairs.be, eestairs.fr, eestairs.it, eestairs.ru en eestairs.ch.

Cornelis van Vlastuin, creatief directeur bij EeStairs, steekt dan ook niet onder stoelen of banken dat de samenwerking met Heinosoft een belangrijke succesfactor is van zijn bedrijf: 

"We zijn dankzij robuuste SEO-bestedingen altijd goed zichtbaar geweest op internet. Ons eerste doel was: gevonden worden, naamsbekendheid krijgen. Nu zijn we onze boodschap aan het finetunen."

Citaat: Barneveldse Krant
Foto: Pauw Media

178 zoektermen over Noorwegen in de top 10

Norske is sinds 1953 dé Noorwegen vakantie reizen specialist en exclusief vertegenwoordiger van Hurtigruten, de bootreis langs de Noorse fjorden.

Van de 178 zoektermen in de top 10 in google.nl staan er 86 op positie 1 t/m 3. Bijvoorbeeld veelgezochte zoektermen als 'vakantie noorwegen' en 'noorwegen reizen'.

Klantbeoordeling

Onze klanten geven ons een 8,7 op een schaal van 10 bij een totaal van 31 beoordelingen.Bekijk beoordelingen »

Volg ons

Bel mij terug

Bel mij terug!

Bedankt voor je reactie. We nemen spoedig contact met je op.