Topresultaten

Zoekterm 'scootmobiel' na 6 maanden op positie 1

Onze klant met de website scootmobielaanbod.nl, wil nadat we een zoekmachine actieplan hebben uitgevoerd graag bovenaan in Google op 'scootmobiel' en 16 gerelateerde zoektermen. De zoekterm 'scootmobiel' alleen al wordt 4.800 keer per maand gebruikt, dus een eerste positie levert deze klant al snel vier- tot vijfduizend bezoekers op. 

Hoe we zo snel bovenaan in Google kwamen

De website was nieuw, dus dat is een fijn uitgangspunt aangezien we het hele traject daardoor tot in de puntjes kunnen regisseren. Mei 2014 is de website gelanceerd. September 2014 klommen we van een positie >100 naar positie 41, oktober was dat positie 17 en vanaf november 2014 stonden we in de top 10. De maanden erna is het verder geklommen en sinds januari 2015 staat scootmobielaanbod.nl stabiel op positie 1.

Het resultaat

De website staat op positie 1 op 'scootmobiel', 'scootmobielen', 'tweedehands scootmobiel', 'gebruikte scootmobiel' en 13 vergelijkbare zoektermen. In totaal levert onze campagne per maand inmiddels meer dan 8.000 bezoekers op via de niet-gesponsorde resultaten van Google.

"Niet meer afhankelijk van hoge Adwords uitgaven"

Voor tshirtdeal.nl is zoekmachine optimalisatie gedaan. In de tweede maand van de campagne behaalden we een positie 1 in Google voor de zoekterm 'tshirt bedrukken'.

"Omdat men zich voor het bedrukken van t-shirts met name via het internet oriënteert waren wij altijd al actief met internetmarketing. Voordat we in contact kwamen met Heinosoft investeerden we daarom veel in Google Adwords. Die investeringen hebben wij gelukkig ver omlaag kunnen brengen dankzij onze positie bovenaan in Google. Heinosoft heeft er namelijk voor gezorgd dat wij op de term 't shirt bedrukken' op positie 1 bovenaan in Google staan. Hiermee is er niet alleen sprake van lagere investeringen, maar ook van veel meer opdrachten!"
Erwin Sewambar, Eigenaar, tshirtdeal.nl

Inmiddels staat de website ruim 2 jaar onafgebroken op positie 1. Daar trekken veel mensen zich inmiddels wat van aan :) ...

Zoekterm 'Hochzeitsvideo' op 1 in Duitsland

Als je in Duitsland woont en gaat trouwen is de kans groot dat je ze al kent: 1 mooiste dag van je leven, 1 video ter herinnering en dat dankzij positie 1 in Google. 

'A moment of Love' wilde graag uitbreiden naar Duitsland, en met succes. Na vier maanden behaalden we een toppositie voor de zoekterm 'hochzeitsvideo'.

178 zoektermen over Noorwegen in de top 10

Norske is sinds 1953 dé Noorwegen vakantie reizen specialist en exclusief vertegenwoordiger van Hurtigruten, de bootreis langs de Noorse fjorden.

Van de 178 zoektermen in de top 10 in google.nl staan er 86 op positie 1 t/m 3. Bijvoorbeeld veelgezochte zoektermen als 'vakantie noorwegen' en 'noorwegen reizen'.

Zoekterm 'incassobureau' landelijk in de top

Voor no-cure-no-pay incasso en innovatieve online tools kan je bij CIB terecht.

De relatie met cibincasso.nl is uitmuntend: waar en wanneer je maar zoekt naar een incassobureau, cibincasso.nl staat bovenaan. De campagne bestaat inmiddels uit in totaal 69 andere zoektermen zoals 'incasso'.

Inmiddels is overigens het hele netwerk van CIB ook klant van Heinosoft :) ..

Thuiszorg bovenaan in Google met 14 zoektermen

"Zoekmachine marketing stond een jaar geleden bij Aafje nog echt in de kinderschoenen. Met de hulp van Heinosoft hebben we flinke stappen gemaakt. Naast kennis en expertise heeft Heinosoft ons tijdens een inspirerende workshop ook voorzien van knowhow en een beter begrip van zoekmachine marketing."

Clinton End, Manager Marketing & Communicatie bij Aafje

EeStairs: Internationale zoekmachine optimalisatie

EeStairs is ontwerper van exclusieve trappen en balustrades. Voor EeStairs doen we zoekmachine optimalisatie voor 108 zoektermen in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

In de Verenigde Staten hebben we onder andere een toppositie bereikt voor de zoektermen 'stairs', 'floating stairs', 'floating staircase' en 'floating staircases'.

Volg ons

Bel mij terug

Bel mij terug!

Bedankt voor je reactie. We nemen spoedig contact met je op.