Ons verhaal

Al meer dan 20 jaar werken we met zoekmachines. In die 20 jaar hebben we veel meegemaakt waar we met plezier op terugkijken. Bijvoorbeeld naar 1998, toen Hein van Vlastuin ons bedrijf heeft opgericht. Inderdaad: tegelijk met Google. Maar, Microsoft was toen veel cooler, dus Heinosoft was de perfecte naam. Hein is immers de oprichter en we ontwikkelden toen ook nog software voor onze klanten.

In 2002 wilde Hein graag een jaar op reis en vroeg Arjan om een jaar de zaken waar te nemen. Zowel de reis als het waarnemen bevielen zo goed dat Hein aan Arjan voorstelde om het bedrijf over te nemen. Binnen een paar weken was het formeel geregeld. In april 2003 heeft Hein zich volledig teruggetrokken.

In die tijd was het verzoek van onze klanten om te regelen dat websites bovenaan in Ilse.nl kwamen te staan. Die vraag heeft de basis voor onze expertise op het gebied van zoekmachines gelegd. Al snel kwam daarna de omslag waarbij de massa Google ging gebruiken en andere zoekmachines verdwenen van het toneel.

In de jaren die volgden zijn we een familiebedrijf geworden, waarbij uiteindelijk de broers Arjan, Geerten en Andries aandeelhouders zijn geworden en samen met Richard en Risper het management team hebben gevormd. 

Toen Google groot werd in Nederland zijn we ons daarop gaan richten. En zelfs in die mate, dat we zijn gestopt met het ontwikkelen van software en websites. Iets wat achteraf een belangrijke beslissing bleek, want daardoor werden website ontwikkelaars ineens onze partners en bleken we onze klanten veel beter te kunnen bedienen.

De komende jaren gaan we samen met ons team verder groeien en ontwikkelen. En vooral met onze klanten. Groei geeft ons energie. Samen komen we daarmee tot de beste resultaten. Daar genieten we van. Jij en je aanbod zien we graag bovenaan in Google staan.

Klanten vertellen
8,7
10 0
31 Beoordelingen

Bel mij terug

Bel mij terug!

Bedankt voor je reactie. We nemen spoedig contact met je op.