Heinosoft SERP Tool

Google SERP preview tool
www.example.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam vehicula viverra eros. Vestibulum in sodales arcu. Praesent in laoreet mi, nec ultricies ante. Duis enim ipsum, porta vitae aliquam vitae, elementum sit amet lorem.

De title tag en meta-description zijn de eerste elementen van je website die potentiële bezoekers te zien krijgen in de zoekresultaten. Om mensen te verleiden er op te klikken, is het dus erg belangrijk om de juiste informatie toe te voegen, en ze nieuwsgierig te maken naar wat jij te bieden hebt.

Helaas is de lengte van deze twee elementen beperkt, en je zult dus creatief met die ruimte om moeten gaan. Onze SERP-tool laat je precies zien hoeveel ruimte je hebt, zodat je ze perfect op maat kunt maken voor de zoekresultaten.

De velden tellen met je mee, dus je ziet continu welke ruimte je nog hebt. Daarnaast zie je een voorbeeld van je title en meta-description, zoals deze getoond zullen worden in Google. Wil je extra opvallen? Kopieer en plak eenvoudig een speciaal karakter uit de lijst die we onderaan voor je hebben toegevoe

/580 pixels
! Je titel overschrijdt het aanbevolen aantal pixels
/920 pixels
! Je meta omschrijving is te lang

Emoji's en mogelijke pictogrammen in de meta- en titelbeschrijving

pijlen sterren symbool teken haak punten blokken emoji's
©°?
®Θ?
¤
@×
x
?
¢
«ð·
»*
§
ξ
?
Ψ
¿
æ
½
¼¦
¾ ı
²
³Ξ
µ T
¹
ºL