No Cure No Pay zoekmachine optimalisatie

Dat wat goed is voor jouw bedrijf, is ook goed voor ons

We zijn met onze zoekmachine optimalisatie net zo ondernemend als jij, dus een mogelijke deal is No-Cure-No-Pay. Alleen dat wat goed is voor jouw bedrijf, is daarmee ook goed voor ons. 

We hebben gemiddeld 6 maanden nodig voor goede resultaten die minimaal 24 maanden stabiel blijven. Per zoekterm betaal je als we het resultaat in de top 10 realiseren, maar pas 100% bij een top 3 positie. Als er in een maand geen resultaten zijn in de top 10, betaal je niets. Alleen als je in de top 3 staat betaal je 100% van het afgesproken bedrag.

Nieuw: SEO Extra Flexibel

Tijden veranderen. Je weet niet hoe de wereld er over een aantal jaar uit zal zien. Daarom bieden we een alternatief voor onze lange termijn No Cure No Pay samenwerking: SEO Extra Flexibel. Je kiest daarmee voor een flexibele samenwerking. We bepalen samen per maand wat we gaan doen en onze specialisten besteden een met jou afgestemd aantal uur per maand. Je kunt op elk moment je zoektermen aanpassen. Zo vergroot je het rendement door actief bij te sturen. Ook kunnen we eenvoudig inspelen op trends en feestdagen. En actief samenwerken, want soms levert een steengoede tip tientallen bezoekers op.

Geerten Schollaart

Top Adviseur

085 - 760 33 32

☛  Je doelgroep zoekt je. Wij zorgen voor de klik.

Vul het formulier in, of bel ons op 085 760 3333. Dan spreken we graag de mogelijkheden met je door.

Verzenden Meld ook direct aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op.

Volg ons

Bel mij terug

Bel mij terug!

Bedankt voor je reactie. We nemen spoedig contact met je op.