Zoekmachine optimalisatie:

Bezoekers op je website omdat ze je weten te vinden in Google

Online connectie tussen jou en je doelgroep. Dat is wat ons drijft. We hebben 15+ jaar ervaring en streven naar waardevolle top 3 posities in Google. We zijn daarin ondernemend en het resultaat telt, dus de deal is No-Cure-No-Pay. Wij geloven namelijk dat wat goed is voor jouw bedrijf, ook goed is voor ons.

Zo zorgen we dat je bovenaan in Google komt:

 

Het vier-stappen-model van Heinosoft

Zoekmachine optimalisatie begint natuurlijk met een goed plan. Een gezond bedrijf heeft in onze ogen een goede strategie voor Google. Dit zijn daarbij de vier stappen die we samen met je doorlopen:

We hechten veel waarde aan een relatie voor langere tijd. We starten daarom met het zoekmachine actieplan. Zo ontdek je de mogelijkheden.

Goede zoekmachine optimalisatie is het werk van gedreven specialisten. Google legt de lat hoog. Dit noemen we interne optimalisatie

Door middel van externe optimalisatie beïnvloeden we je populariteit. Een belangrijke factor bij zoekmachine optimalisatie.

Terwijl wij aan de slag zijn is er sprake van rapportage en onderhoud. We hebben eigen systemen ontwikkeld voor maatwerk rapportage.

Alexander Zuidam

Top Adviseur

085 - 760 33 21

☛  Ook bovenaan in Google?

We zijn benieuwd naar jou en je bedrijf! Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor de lange termijn.

Verzenden Meld ook direct aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op.

Volg ons

Bel mij terug

Bel mij terug!

Bedankt voor je reactie. We nemen spoedig contact met je op.