Onderhoud & optimalisatie

Stilstand is achteruitgang

Je advertentiecampagne wordt niet alleen door ons ingericht, maar ook continue in de gaten gehouden en bijgestuurd. Ook hierin geldt dat je bij stilstand achteruit gaat: concurrenten staan immers ook niet stil. Het is dus de uitdaging bij te blijven.

Concreet gaan we daarom aan de slag met de volgende punten:

  • Maandelijks wordt bekeken welke zoektermen en advertenties het beste resultaat behalen, zodat zoektermen en advertenties zonder rendement kunnen worden uitgeschakeld of bijgestuurd.
  • In de maanden, weken, dagen of uren dat je doelgroep voldoet aan je doelstellingen, verbeteren we de goedlopende advertenties en deactiveren we advertenties zonder rendement of we verlagen de biedingen.
  • We volgen actief de mogelijkheden voor meer attentie ten opzichte van je concurrentie. Dat kan door nieuwe technieken toe te passen en regelmatig contact te onderhouden met onze vaste contactpersoon bij Google.
  • Iedere maand sturen we je een rapportage uit Google Analytics en is er ruimte om vragen te stellen over de campagne, zodat je organisatie wordt gedragen door de campagne.

Al met al genieten we als team samen met jou van elke stap die ervoor zorgt dat je campagne groeit en voldoende resultaat oplevert voor een mooie Google Adwords campagne.

Verder naar 'Rapportage' >>

Martijn Geerhold

SEO specialist

085 - 760 33 33

☛  Gratis kennismaken of meer informatie

Onze klanten bevinden zich in heel Nederland. Dus heb je vragen? Wil je kennismaken? Laat het ons weten!

Verzenden Meld ook direct aan voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op.

Volg ons

Bel mij terug

Bel mij terug!

Bedankt voor je reactie. We nemen spoedig contact met je op.