Hoe ziet het proces van zoekmachine optimalisatie eruit?

We maken eerst het zoekmachine actieplan om samen met jou te bepalen wat de gewenste strategie is. Je website moet na het bepalen van de strategie, hierop aansluiten. Dat doen we middels interne optimalisatie. Door middel van externe optimalisatie beïnvloeden we ondertussen de populariteit van je website, zodat Google weet dat je belangrijk bent voor jouw zoektermen. Na het behalen van de top 3 is er de fase van rapportage en onderhoud.

Hoe weet ik welke zoektermen het beste aansluiten op mijn bedrijf?

Heinosoft start elke campagne met een Zoekmachine Actieplan. Een onderdeel van dit plan is een analyse van de zoektermen die gerelateerd zijn aan de doelstellingen en doelgroep van je bedrijf. Die zetten we overzichtelijk op een rij, inclusief analyse van de concurrentie en een analyse van je website. Tevens doen we een strategisch voorstel.

Op welke termijn komt mijn website bovenaan in Google?

Heinosoft hanteert een aanlooptijd van gemiddeld 6 maanden om de doelstelling, een top 3 positie in Google, te behalen. Bij specifieke zoektermen gaat dat sneller, bij grote zoektermen met veel competitie kan dat langer duren. Vooraf zullen we hiervan een inschatting maken.

Kan Heinosoft garanderen dat er een top 3 positie wordt gehaald?

Er kunnen geen garanties worden gegeven over posities. Wel gelooft Heinosoft dat wat goed voor jou is, ook goed is voor ons. Al onze werkzaamheden zijn gericht waardevolle top 3 posities en een lange termijn samenwerking.

Wat kost zoekmachine optimalisatie via Heinosoft?

Denk als minimale investering aan een bedrag van €950,- per maand, bij een campagne waar we je op 10-20 waardevolle zoektermen voor je bovenaan in Google plaatsen. Waardevolle zoektermen worden voldoende gebruikt door je doelgroep om rendabel te zijn en sluiten aan bij je bedrijfsdoelstellingen.

Wat doen Google updates met de positie van mijn website als ik bovenaan in Google sta?

Heinosoft al meer dan 15 jaar actief met het optimaliseren in de zoekmachine. Sinds die tijd zijn er door Google verschillende updates doorgevoerd. Heinosoft heeft altijd meebewogen met deze updates en werkt enkel op de door Google geoorloofde ‘white hat’ manier. White hat zoekmachine optimalisatie zorgt voor een kwalitatieve en langdurige positionering in Google.

Worden er links ingekocht door Heinosoft?

Nee! Naast de door Google geoorloofde ‘white hat SEO’ bestaat er ook ‘black hat SEO’. Links inkopen valt onder black hat SEO. Heinosoft werkt enkel op basis van white hat SEO, middels geaccepteerde technieken van optimalisatie. Uitgangspunt is stabiele optimalisatie voor de lange termijn. 

Waar plaatst Heinosoft links naar mijn website?

Heinosoft gaat actief op zoek naar relevante websites die een link willen plaatsen naar je website. Deze websites zijn extern en niet in ons beheer. Dat is belangrijk, zeker omdat het risico van het plotseling verwijderen van links (en daarmee daling in Google) door deze spreiding van links voor jou als klant minimaal is.

Wat kan ik zelf doen aan mijn website om goed gevonden te worden?

We beginnen altijd met een zoekmachine actieplan. Dit bevat, onder andere, een analyse van de inhoud en techniek van je website. Hier worden concreet voorbeelden gegeven wat je zelf al kan doen om beter gevonden te worden.

Helpt Heinosoft ook mijn website te optimaliseren voor conversies?

Als extra service biedt Heinosoft ook een meedenkende rol op het gebied van conversies. Het is belangrijk dat er voor de klanten van Heinosoft een win-win situatie voor de lange termijn gecreëerd wordt. Je bent immers pas tevreden als je website bovenaan in Google staat, én er sprake is van voldoende conversies! 

Klantbeoordeling

Onze zoekmachine optimalisatie kreeg een cijfer van 8,7 op een schaal van 10 bij een steekproef onder 31 belangrijke relaties.


Bekijk beoordelingen »

Volg ons

Bel mij terug

Bel mij terug!

Bedankt voor je reactie. We nemen spoedig contact met je op.