Hoe ziet het proces van zoekmachine optimalisatie eruit?

We maken eerst het zoekmachine actieplan om samen met jou te bepalen wat de gewenste strategie is. Je website moet na het bepalen van de strategie, hierop aansluiten. Dat doen we middels interne optimalisatie. Door middel van externe optimalisatie beïnvloeden we ondertussen de populariteit van je website, zodat Google weet dat je belangrijk bent voor jouw zoektemren. Na 3-6 maanden komen we vervolgens in de fase van rapportage en onderhoud.

Wat is de duur van de samenwerking met Heinosoft?

Een grote meerderheid van onze klanten is klant vanaf het moment dat ze ons leerden kennen, dus er is heel weinig verloop in ons klantenbestand. Alleen als er geen situatie ontstaat waarin we beiden beter worden, is dat voor klanten of Heinosoft een reden om te stoppen. Toch is er wel wat te zeggen over de duur van een samenwerking. Heinosoft rekent namelijk altijd een aanlooptijd van 3-6 maanden om de top 3 positie te behalen. Vervolgens vinden we de campagne pas geslaagd als je daarna 24 maanden bovenaan in Google blijft staan. In die 24 maanden verdienen wij onze investering terug. En jij als klant ook, natuurlijk.

Wat houdt No-Cure, No-Pay precies in?

Heinosoft werkt op No Cure No Pay basis gericht op de top 3. Per zoekterm wordt per maand de positie vastgesteld en gefactureerd. Hierbij werken we met een staffel. Bij realisatie van positie 1 t/m 3 factureert Heinosoft het volledige bedrag, bij positie 4 t/m 6 is dat 20% minder en bij de posities 7-10 is dat 30% minder. Als je verder staat dan positie 10, factureert Heinosoft niets.

Hoe weet ik welke zoektermen het beste aansluiten op mijn bedrijf?

Heinosoft start elke campagne met een Zoekmachine Actieplan. Een onderdeel van het actieplan is een analyse van de zoektermen die gerelateerd zijn aan de doelstellingen en doelgroep van je organisatie. Die zetten we overzichtelijk op een rij, inclusief analyse van de concurrentie.

Op welke termijn komt mijn website bovenaan in Google?

Heinosoft hanteert een aanlooptijd van gemiddeld 3-6 maanden om de doelstelling, een top 3 positie in Google, te behalen. Bij specifieke zoektermen gaat dat sneller, bij grote zoektermen met veel competitie kan dat langer duren. Vooraf zullen we hiervan een inschatting maken.

Kan Heinosoft garanderen dat er een top 3 positie wordt gehaald?

Er kunnen geen garanties worden gegeven over posities. Wel doet Heinosoft een stap in die richting door de dienst No Cure No Pay aan te bieden. Daarmee nemen we het risico weg dat je betaalt terwijl er geen resultaat wordt gehaald. Al onze werkzaamheden zijn daarnaast gericht op de lange termijn, dus niet 'even snel scoren', maar met kwalitatieve werkzaamheden die het internet beter maken zorgen we dat je bovenaan komt te staan.

Wat kost zoekmachine optimalisatie via Heinosoft?

Denk als minimale investering aan een bedrag van €450,- per maand (no cure, no pay!), bij een campagne waar we 10 waardevolle zoektermen voor je bovenaan in Google hebben gekregen. Waardevolle zoektermen worden voldoende gebruikt door je doelgroep om rendabel te zijn en sluiten aan bij je bedrijfsdoelstellingen.

Werken jullie met zoekmachine optimalisatie abonnementen?

Heinosoft levert diensten op basis van No Cure No Pay. Anders dan bij een abonnement factureren we enkel bij resultaat. Behalen we geen resultaat dan factureren we niets!

Wat doen Google updates met de positie van mijn website als ik bovenaan in Google sta?

Heinosoft is sinds 2005 actief met het optimaliseren in de zoekmachine. Sinds 2005 zijn er door Google verschillende updates doorgevoerd. Heinosoft heeft altijd meebewogen met deze updates en werkt enkel op de door Google geoorloofde ‘white hat SEO’ manier. White hat SEO zorgt voor een kwalitatieve en langdurige positionering in Google.

Worden er links ingekocht door Heinosoft?

Nee! Heinosoft werkt voor een stabiele optimalisatie. Naast de door Google geoorloofde ‘white hat SEO’ bestaat er ook ‘black hat SEO’. Links inkopen valt onder black hat SEO. Heinosoft werkt enkel op basis van white hat SEO, middels geaccepteerde technieken van optimalisatie.

Waar plaatst Heinosoft links naar mijn website?

Heinosoft gaat actief op zoek naar relevante websites die een link willen plaatsen naar je website. Deze websites zijn extern en niet in ons beheer. Dat is belangrijk, zeker omdat het risico van het plotseling verwijderen van links (en daarmee daling in Google) door deze spreiding van links voor jou als klant minimaal is.

Hoe werkt het met de betalingen naar Heinosoft? Wanneer ga ik betalen?

Heinosoft werkt op No Cure No Pay basis gericht op de top 3. Per zoekterm wordt per maand de positie vastgesteld en gefactureerd. Hierbij werken we met een staffel. Bij realisatie van positie 1 t/m 3 factureert Heinosoft het volledige bedrag, bij positie 4 t/m 6 is dat 20% minder en bij de posities 7-10 is dat 30% minder. Als je verder staat dan positie 10, factureert Heinosoft niets.

Wat kan ik zelf doen aan mijn website om goed gevonden te worden?

We beginnen altijd met een zoekmachine actieplan. Dit bevat, onder andere, een analyse van de inhoud en techniek van je website. Hier worden concreet voorbeelden gegeven wat je zelf al kan doen om beter gevonden te worden.

Helpt Heinosoft ook mijn website te optimaliseren voor conversies?

Als extra service biedt Heinosoft ook een meedenkende rol op het gebied van conversies. Het is belangrijk dat er voor de klanten van Heinosoft een win-win situatie gecreëerd wordt. Je bent immers pas tevreden als je website bovenaan in Google staat, én er voldoende conversies plaats vinden!

Volg ons

Bel mij terug

Bel mij terug!

Bedankt voor je reactie. We nemen spoedig contact met je op.